Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στην περιοχή Βιλασιμίους της Σαρδηνίας στην Ιταλία και το λιμενικό προχώρησε σε απομάκρυνση δεκάδων τουριστών.
Η φωτιά περικύκλωσε την παραθαλάσσια περιοχή και για ώρα οι λουόμενοι δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν. Τελικά αυτό έγινε αργά το απόγευμα με ταχύπλοα μέσω θαλάσσης.
Για τις επιχειρήσεις κατάσβεσης έχουν κινητοποιηθεί δύο ομάδες πυροσβεστών, όπως και αεροσκάφη τύπου Canadair, ενώ οι τουρίστες που δεν καταφέρνουν να απομακρυνθούν, είναι περίπου διακόσιοι.
Η περιοχή που έχει παραδοθεί στις φλόγες θεωρείται σπάνιου περιβαλλοντικού πλούτου, λόγω της πανίδας και της χλωρίδας της.
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: «Το Ισραήλ πρέπει να αποφασίσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του στη Γάζα»
Βερολίνο: Άγρια καταστολή σε φιλοπαλαιστιανική διαδήλωση – 57 συλλήψεις (Videos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.