Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από έκρηξη σε εργοστάσιο πυρίτιδας στην περιοχή της Ριαζάν, λιγο έξω από τη Μόσχα στη Ρωσία.
Οι ρωσικές υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών ανέφεραν ότι εργάζονται αδιάκοπα για την αποκατάσταση των ζημιών.
«Δυστυχώς, 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν», ανέφερε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από συντρίμμια και σοβαρές ζημιές σε κτίριο. Πρόσθεσε ότι 130 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη.
Σύμφωνα με ανεξάρτητα μέσα, η έκρηξη συνέβη στο εργοστάσιο Elastik, που παράγει πυρίτιδα και πυρομαχικά. Το 2021, έκρηξη στο ίδιο εργοστάσιο είχαν σκοτωθεί 17 άτομα.
Οι τοπικές αρχές της Ριαζάν κήρυξαν ημέρα πένθους. «Οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σε ολόκληρη την περιοχή», έγραψε στο Telegram ο κυβερνήτης της Ριαζάν, Πάβελ Μάλκοφ.
Διαβάστε επίσης:
Σβαρτσενέγκερ κατά Τραμπ: «Αναρωτήθηκα πότε θα του ζητήσεις αυτόγραφο»
CNN: «Το επόμενο στοίχημα του Τραμπ είναι να καθίσει στο ίδιο τραπέζι Ζελένσκι και Πούτιν»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.