Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το Ολύμπια, το ιστορικό Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» στην οδό Ακαδημίας, επαναλειτουργεί μετά από ανακαίνιση, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή πολιτιστικής άνθισης στην Αθήνα, αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
«Με την υποστήριξη του @opanda.gr και όλων όσων συνέβαλαν στην ταχεία αποκατάστασή του, το Ολύμπια, που επί δεκαετίες φιλοξενούσε την Εθνική Λυρική Σκηνή, ξαναπαίρνει τη θέση του στο κέντρο του πολιτιστικού χάρτη της πόλης, σηματοδοτώντας μια εποχή ανανέωσης και πολιτιστικής άνθισης στην Αθήνα.
Το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», το ιστορικό στολίδι της πόλης στην οδό Ακαδημίας, ξαναζωντανεύει!
Στις 5 Σεπτεμβρίου επιστρέφει ανανεωμένο στις Αθηναίες και στους Αθηναίους. Η νέα σεζόν ξεκινάει με τη μεγάλη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με το Εθνικό Θέατρο.
Ευχαριστώ τον @opanda.gr και όλους όσοι συνέβαλαν στην ταχύτατη αποκατάσταση του εμβληματικού κτιρίου που για πάνω από 50 χρόνια φιλοξενούσε την Εθνική Λυρική Σκηνή.
Ο πολιτισμός ανθίζει ξανά στην Αθήνα!»
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Επιβολή κυρώσεων στον Ισραήλ – Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.