Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
O κορωνοϊός εμπόδισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ταξιδέψει στο Μιλγουόκι και να παρευρεθεί στη media day της ομάδας του σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή των Μπακς, Τζον Χορστ.
Ωστόσο, οι Μπακς μέσω της πλατφόρμας Zoom, κατέστησαν εφικτή την συμμετοχή του Γιάννη από την Ελλάδα όπου βρίσκεται ακόμη.
«Προσωπικά, νιώθω πολύ καλά. Η αυτοπεποίθησή μου βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Greek Freak.
Καθώς ξεκινά η προετοιμασία των Μπακς, η ομάδα του Μιλγουόκι δεν έδωσε σαφή εικόνα για το πόσο θα απουσιάσει o σταρ του NBA.
Η πρεμιέρα των Μπακς στην προετοιμασία είναι προγραμματισμένη για τις 6 Οκτωβρίου απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, ενώ εντός έδρας θα παίξουν στις 22 Οκτωβρίου, κόντρα στους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς.
Διαβάστε επίσης:
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-2: Λυτρωτής Γερεμέγεφ στο 90+5′ έδωσε ανάσα στο «τριφύλλι»
Αστέρας AKTOR – ΠΑΟΚ 3-3: Ματσάρα χωρίς νικητή στην Τρίπολη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.