Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Άγρια κακοποιημένη εισήχθη στο νοσοκομείο Αττικό 38χρονη έγκυος το βράδυ της Δευτέρας.
Η γυναίκα έφερε τραύματα από πιρούνι σε όλο το πρόσωπο. Υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση και κινδυνεύει να χάσει την όραση της.
«Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν. Δίνει μάχη για να σώσει την όρασή της», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Οι γιατροί, όπως ορίζει ο νόμος κάλεσαν την αστυνομία. Αναζητείται ο σύζυγος της για ενδοοικογενειακή βία. Ευτυχώς, το μωρό της είναι εκτός κινδύνου.
Διαβάστε επίσης
Κρίσιμες ώρες στη Γαλλία: Τελευταία ζαριά για τον Λεκορνί – Αγώνας δρόμου για να αποφύγει τις κάλπες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.