Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υπέροχα παραδοσιακά κουλουράκια για πρωινό ή σνακ, για βούτηγμα στον καφέ ή το τσάι, που αποτελούν το ιδανικό τρατάρισμα για κάθε επισκέπτη.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το χυμό πορτοκαλιού με λεμόνι και το κονιάκ με οποιοδήποτε οινοπνευματώδες αρωματικό ποτό επιθυμείτε.
2 ¾ φλιτζανιού αλεύρι γ.ο.χ.
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
¾ φλιτζανιού ζάχαρη κρυσταλλική
½ φλιτζάνι (115 γραμμάρια) βούτυρο μαλακό, σε θερμοκρασία δωματίου
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ, μπράντι, λικέρ κτλ.
1/3 φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι ή λεμόνι
½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 σταγόνες εκχύλισμα λεμόνι ή λίγο ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά)
Για το ψήσιμο
1 κρόκο αυγού χτυπημένο με 1 κουταλάκι του γλυκού κρύο νερό
Διαβάστε επίσης:
Τορτελίνι σε σάλτσα βουτύρου, με μπέικον και δεντρολίβανο
Απίθανα τρουφάκια με γεύση churros
Πράσινη πατατοσαλάτα με σπιτική πέστο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.