search
ΠΕΜΠΤΗ 09.10.2025 23:29
MENU CLOSE

Εξωπραγματική κίνηση στην Κίνα: «Θάλασσα» από αμάξια σχηματίστηκε στα διόδια

09.10.2025 20:02
kina

Θάλασσα από κόκκινα φώτα σχημάτισαν τα οχήματα των εκδρομέων στην Κίνα, που επέστρεφαν στην περιφέρεια του Ανχούι.

Η Κίνα γιόρτασε την Εθνική της Ημέρα 1-7 Οκτωβρίου. Την 6η Οκτωβρίου καταγράφηκε «εξωπραγματική» κίνηση στα διόδια του Ανχούι. Στον σταθμό Γουζουζουάνγκ, που διαθέτει 36 λωρίδες , δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα παρατάχθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο, ενώ για χιλιόμετρα δεν μπορούσαν να κουνηθούν.

888 εκατομμύρια ταξίδια

Οι εορτασμοί για την Εθνική Ημέρα της Κίνας επεκτάθηκαν μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, καθώς φέτος συνέπεσε με τη γιορτή της Μέσης του Φθινοπώρου, που είναι σημαντική για τις οικογένειες.

Φέτος πραγματοποιήθηκαν περίπου 888 εκατομμύρια ταξίδια, ενώ πέρυσι το ίδιο διάστημα είχαν πραγματοποιηθεί 765 εκατομμύρια.

Διαβάστε επίσης

Τραμπ για Γάζα: «Τελειώσαμε τον πόλεμο» – Θα μεταβεί στην Αίγυπτο για την επίσημη υπογραφή της συμφωνίας

Ο χειρότερος εφιάλτης της ΕΕ δεν φαινόταν ποτέ τόσο πραγματικός: Τι θα συμβεί αν η Γαλλία «εξοκείλει» στην ακροδεξιά

To «βαρύ» ποινικό παρελθόν του 43χρονου που κάρφωσε με πιρούνι την έγκυο: 12 συλλήψεις σε 13 χρόνια – «Έδερνε την πρώην του, φυγαδεύτηκε η κόρη του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.10.2025 23:27