search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 14:19
MENU CLOSE

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 18χρονος μετά από τροχαίο – Το ΙΧ που οδηγούσε έπεσε σε χαντάκι

13.10.2025 11:38
PERIPOLIKO EKAB
φωτογραφία αρχείου

Μία ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, αυτή τη φορά στα Τρίκαλα, με έναν 18χρονο να χάνει τη ζωή του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/10) στον επαρχιακό δρόμο Ρίζωμα – Ράξα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι.

Σύμφωνα με το trikalaopinion.gr, ο νεαρός οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα για τον απεγκλωβισμό του.

Παράλληλα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 18χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Τροχαία Τρικάλων διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Διαβάστε επίσης:

Εξιτήριο για τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμo – «Όλα καλά, νιώθω καλύτερα» (video)

Χανιά: 15χρονη βρέθηκε μεθυσμένη και τραυματισμένη στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Απεργία 14 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 14:19