ΠΕΜΠΤΗ 23.10.2025 01:52
MENU CLOSE

Οδηγός στην κούρσα τηλεθέασης ήταν ο Alpha και την Τρίτη (21/10)

22.10.2025 18:51

Αν και εμφάνισε απώλειες (1,1%) από την προηγούμενη ημέρα, ο Alpha παρέμεινε επικεφαλής στην κούρσα τηλεθέασης της Τετάρτης. Απώλειες, σε μικρότερο βαθμό (0,5%) κατέγραψε η Nielsen και στο Mega, διατηρώντας στην κατοχή του το δεύτερο σε μέγεθος μερίδιο τηλεθέασης.

Η κυρίαρχη πτωτική τάση στα καθιερωμένα τηλεοπτικά δίκτυα γίνεται πιο εμφανής από την αθροιστική δυναμική της, η οποία ήταν κάτω σχεδόν κατά 3% από την αντίστοιχη της ακριβώς προηγούμενης ημέρας. Ταυτοχρόνως, το 28,1% από την πίτα τηλεθέασης κατευθύνθηκε και διαμοιράστηκε σε άλλες επιλογές ψυχαγωγίας μέσω της τηλεόρασης καθώς «το ποσοστό που υπολείπεται έως το 100% αφορά συνολικά στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς, την παρακολούθηση βίντεο, DVD κλπ.», σημειώνει η εταιρεία δημοσκοπήσεων και μετρήσεων τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου

Εξαήμερο με στάσεις εργασίας στον ραδιοσταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ από την ΕΣΗΕΑ

Στην δημοσιογράφο Ελίζα Τριανταφύλλου το φετινό Ευρωπαϊκό βραβείο Daphne Caruana Galizia, με αφορμή έρευνα για τον σκιώδη ρωσικό στόλο

ΠΕΜΠΤΗ 23.10.2025 01:04
Exit mobile version