search
ΔΕΥΤΕΡΑ 24.11.2025 11:38
MENU CLOSE

Μιχάλης Ρακιντζής για εμμονικές θαυμάστριες: «Εξαρτάται και τι δικαιώματα δίνεις» (Video)

24.11.2025 10:01
rakintzis-new

Το ζήτημα των εμμονικών θαυμαστριών στον καλλιτεχνικό χώρο σχολίασε ο Μιχάλης Ρακιντζής, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν, πράγματι, περιστατικά, ωστόσο, κατά τη γνώμη του, τέτοια φαινόμενα δεν προκύπτουν ξαφνικά, καθώς «εξαρτάται από το τι δικαιώματα δίνεις».

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο τραγουδιστής επισήμανε ότι ο ίδιος δεν χρειάστηκε να κινηθεί νομικά, ούτε για θέματα εμμονικών συμπεριφορών ούτε για περιπτώσεις όπου συνάδελφοι του παρουσίαζαν τραγούδια του ως δικά τους.

«Νομίζω ότι όλα αυτά υπάρχουν, αλλά εξαρτάται και τι δικαιώματα δίνεις. Δεν γίνεται, νομίζω, κανείς ξαφνικά εμμονικός. Εμμονικός θα γίνει, το βάζω και σε εισαγωγικά, γιατί δεν είναι πραγματικότητα, όταν αποφασίσει ότι του αρέσει η μουσική και τα τραγούδια σου και σε ακολουθεί διαχρονικά. Εννοείται πως εγώ δεν σκέφτηκα να ακολουθήσω τη νομική οδό και εννοείται ότι δεν την έχω ακολουθήσει και για άλλα πράγματα, για τραγούδια που μου παίρνουν και κάνουν τους έξυπνους ότι τα έχουν γράψει εκείνοι. Ούτε γι’ αυτά έχω δώσει σημασία» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο Γιάννης Πλούταρχος αντιμετώπισε ένα αντίστοιχο περιστατικό, καταθέτοντας, μάλιστα, μήνυση εναντίον εμμονικής θαυμάστριάς του.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Καρβέλας: Παίζει πιάνο και τραγουδά με τον τριών ετών γιο του (Video)

Αχιλλέας Δελφός: Αυτός είναι ο πρώτος AI τραγουδιστής στην Ελλάδα – «Το πρώτο μου άλμπουμ έρχεται σύντομα» (Video)

Φίλιππος Σοφιανός: «Είναι λυπηρό να βλέπεις μια Επίδαυρο γεμάτη με τηλεοπτικούς αστέρες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.11.2025 11:38