search
ΚΥΡΙΑΚΗ 14.06.2026 18:17
MENU CLOSE

ΕΛΑΣ για Μητσοτάκη: Διαφθορά ή εντιμότητα το δίλημμα των επόμενων εκλογών

14.06.2026 16:46
elas-tsipras

Σκληρή πολιτική κριτική στον πρωθυπουργό για την κυριακάτικη ανάρτησή του ασκεί η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ).

Η Αμαλίας κάνει λόγο για προσπάθεια μετακύλισης ευθυνών σε υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα.

«Τέτοιος θράσος ο κος Μητσοτάκης διαθέτει περίσσιο και το γνωρίζουμε άλλωστε από τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα Τέμπη αλλά και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου επιχείρησε πάλι να φορτώσει τις δικές του ευθύνες σε κάποιες δήθεν διαχρονικές παθογένειες του κράτους», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Χρειάζεται απύθμενο θράσος ώστε κάθε φορά που ένα κυβερνητικό σύστημα σαπίζει και τα γαλάζια παιδιά πιάνονται με τη γίδα στη πλάτη, ο αρχιερέας της διαφθοράς να επαίρεται και από πάνω ότι ίδιος εξάρθρωσε τα κυκλώματα.

Τέτοιος θράσος ο κος Μητσοτάκης διαθέτει περίσσιο και το γνωρίζουμε άλλωστε από τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα Τέμπη αλλά και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου επιχείρησε πάλι να φορτώσει τις δικές του ευθύνες σε κάποιες δήθεν διαχρονικές παθογένειες του κράτους.

Ωστόσο η μεγαλύτερη παθογένεια σήμερα στον τόπο μας είναι το καθεστώς διαφθοράς που έχει το δικό του ονοματεπώνυμο και ελέγχεται επιτελικά από το Μαξίμου.

Και για αυτό οι επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, θα έχουν ένα σαφές δίλημμα: Διαφθορά ή εντιμότητα;».

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ για το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου: Το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί, απαιτούμε την τιμωρία των ενόχων

Νέα Δημοκρατία: Τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας

ΠΑΣΟΚ: «Το Μαξίμου οφείλει να απαντήσει αν έχουν εκδοθεί κρατικές συστατικές επιστολές για το Predator»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.06.2026 18:17