search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.07.2026 20:50
MENU CLOSE

Μοίρασε… εγκεφαλικά η Τζένιφερ Λόπεζ με το σόου της στους Dolce & Gabbana στην Ταορμίνα (Photos/Video)

17.07.2026 19:33
tzenifer lopez italia- new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Με το στόμα… ανοιχτό έμειναν οι θεατές της τελευταίας εκδήλωσης του οίκου Dolce & Gabbana στην Ταορμίνα της Ιταλίας από το εντυπωσιακό σόου της Τζένιφερ Λόπεζ.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε πολλές από τις επιτυχίες της, όπως το «Jenny from the Block» και το «Let’s Get Loud», ενώ τραγούδησε ακόμη και στα ιταλικά, αλλάζοντας εμφάνιση κάθε φορά, με τους χορευτές της να τη συνοδεύουν.

@gala.fr #jlo #dolceegabbana #taormina #tiktokmusic #jenniferlopez ♬ original sound – @galafr

Σε μία από τις εμφανίσεις της, η Τζένιφερ Λόπεζ βγήκε στη σκηνή φορώντας κάπα και στέμμα στο κεφάλι, ένα μαύρο δαντελένιο κορμάκι με χρυσές αλυσίδες να κρέμονται από αυτό αλλά και από τον λαιμό της, καθώς και ζαρτιέρες.

@extra_tv #JenniferLopez brought the hits and the ✨fashions✨ as she performed to close Dolce & Gabbana’s Alta Moda event. 🇮🇹 (🎥: Instagram/ sabrinaharrison____) @JLO #jlo #dolceandgabbana #fashion #italy ♬ original sound – ExtraTV

Σε ένα από τα επόμενα look, φόρεσε κίτρινο κορμάκι με πολύχρωμα διαμάντια, ενώ εμφανίστηκε και με λευκό κορμάκι με κίτρινες λεπτομέρειες, δημιουργίες της Dolce & Gabbana.

@gala.fr #jlo #dolceegabbana #taormina #tiktokmusic #jenniferlopez ♬ original sound – @galafr

Εξίσου λαμπερή ήταν και με την εμφάνισή της στα κόκκινα, με τριαντάφυλλα στο ίδιο χρώμα να την περιβάλλουν.

Στο προφίλ του οίκου στο Instagram μοιράστηκαν φωτογραφίες από τη βραδιά με όλα τα look της τραγουδίστριας.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε με τη σειρά της μία ανάρτηση στο δικό της προφίλ, σημειώνοντας στη λεζάντα πως η εμπειρία αυτή θα της μείνει αξέχαστη: «Μια νύχτα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ πολύ τους υπέροχους Ντομένικο και Στέφανο που με κάλεσαν να κλείσω το Alta Moda».

Διαβάστε επίσης:

Τομ Χόλαντ για «Οδύσσεια»: «Μία από τις μεγαλύτερες χαρές της καριέρας μου – Ευκαιρία ζωής»

71 χρόνια από τα εγκαίνια της Disneyland – Ο συνωστισμός, η άσφαλτος που «έλιωνε» και η διαρροή αερίου (Photos – Video)

Πέθανε η παρουσιάστρια Νάκυ Αγάθου




google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.07.2026 20:48