search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:58
MENU CLOSE

Φρικιαστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση βιασμού 14χρονου από τον πατέρα του και τον εραστή του στο Άργος

13.07.2016 10:06
Φρικιαστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση βιασμού 14χρονου από τον πατέρα του και τον εραστή του στο Άργος - Media

 

Ακόμα μεγαλύτερη φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης του βιασμού του 12χρονου αυτιστικού παιδιού από τον πατέρα του και τον σύντροφο του στην Αργολίδα.

Όπως αποκαλύπτεται το παιδί είχε υποστεί βιασμό κατ’ εξακολούθηση για μήνες κυρίως από τον σύντροφο του πατέρα του, ο οποίος όμως έδινε, σύμφωνα με τις αρχές, τη συγκατάθεση του και κατά περίπτωση συμμετείχε στην ασέλγεια του παιδιού του. Όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες το παιδί είχε υποστεί και ξυλοδαρμό από τους δύο άντρες.

Το αγόρι είχε ζητήσει το ίδιο να πάει να μείνει με τον πατέρα του στο Άργος από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο επικοινωνούσε συνέχεια με τη μητέρα του που διαμένει στην Αθήνα. Το τελευταίο ιδίως διάστημα όμως η μητέρα άκουγε το παιδί αρκετά προβληματισμένο. Πριν από μία εβδομάδα ο 14χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε ότι θέλει να πάει να τον πάρει από τον πατέρα του, να επιστρέψει στην Αθήνα. Όταν η μητέρα έφθασε στο Άργος το παιδί της μίλησε και της αποκάλυψε τα μαρτύρια που ζούσε στα χέρια του μπαμπά του και του συντρόφου του. Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε τον άγριο βιασμό που είχε υποστεί το αγόρι.

Ο πατέρας και ο σύντροφός του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, όπου έδωσαν πολύωρη κατάθεση. Αμέσως μετά αποφασίστηκε η προφυλάκιση του 35χρονου συντρόφου του πατέρα, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω προβλημάτων υγείας.

Από νωρίς χθες το μεσημέρι  μέχρι και τις 9 το βράδυ διήρκησε η κατάθεση και εξέταση των δραστών από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 35χρονος φίλος του πατέρα του παιδιού, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω προβλημάτων υγείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:57