search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:55
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Παππά – Νέας Δημοκρατίας για το ΕΣΡ

13.10.2016 11:07
Άγρια κόντρα Παππά - Νέας Δημοκρατίας για το ΕΣΡ - Media

 

«Αδιανόητη», «εξόφθαλμα αντιθεσμική» και «απροκάλυπτη», χαρακτηρίζει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, τη στάση της ΝΔ στο θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ και τονίζει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει σήμερα να ανακαλέσει και να προσέλθει με καλή πίστη στη διάσκεψη των προέδρων για να συγκροτηθεί ΕΣΡ.

Αναλυτικά, σχετικά με την «απροκάλυπτη στάση της ΝΔ στο θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ», ο κ. Παππάς τονίζει σε δήλωσή του: «Η στάση της ΝΔ είναι αδιανόητη και εξόφθαλμα αντιθεσμική. Δηλώνουν ότι θα μπλοκάρουν τη συγκρότηση του ΕΣΡ». Ο υπουργός Επικρατείας σχολιάζει, ότι «καλύτερο δώρο από την αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορούν να περιμένουν οι διαπλεκόμενοι και το καθεστώς της ασυδοσίας» και καταλήγει: «Η ΝΔ οφείλει σήμερα, τώρα, να ανακαλέσει και να προσέλθει με καλή πίστη στη διάσκεψη των προέδρων για να συγκροτηθεί ΕΣΡ».

Βέτο ΝΔ στη συγκρότηση ΕΣΡ: «Το συζητάμε μόνο εάν αποσυρθεί ο νόμος Παππά»

Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συναίνεση στο ζήτημα του ΕΣΡ αν δεν αποσυρθεί ο νόμος Παππά ανέφεραν πηγές της ΝΔ λίγο μετά την γνωστοποίηση από την Νίκο Βούτση ότι θα υπάρξει την ερχόμενη εβδομάδα συνεδρίαση της Διάκσεψης των Προέδρων της Βουλής προκειμένου να υπάρξει ακόμα μια προσπάθεια συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. 

Η θετική ψήφος της ΝΔ προϋποθέτει την απόσυρση του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς αυτός “απαξιώνει το ΕΣΡ, υφαρπάζοντας τις αρμοδιότητες του” σημείωναν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. “Εφόσον η κυβέρνηση πάρει πίσω το νόμο Παππά εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να προσέλθουμε στο διάλογο για συγκρότηση του ΕΣΡ”, τόνισαν οι ίδιες πηγές. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:49