search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Λοβέρδος: Δεν συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ – Κωμικά τα σενάρια για «αρραβώνα»

12.11.2016 12:45
ΕΕΕΠ: Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες Λοβέρδου για τα «φρουτάκια» - Media

 

Μυθεύματα χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, το δημοσίευμα των Νέων αναφορικά με τον κρυφό «αρραβώνα» ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, επισήμανε πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με άλλα κόμματα, κάνοντας λόγο για κωμικά σενάρια.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχολίασε και τα λεγόμενα του πρωθυπουργού: «Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα για το θέμα του χρέους».

Ενώ, με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ στο συνέδριο του κόμματός του ότι «οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν είναι «ουρά» κανενός, ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας είναι «ουρά» του κ. Καμμένου στα θέματα πολιτισμού και δικαιωμάτων.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για απώλεια στελεχών. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15