search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:07
MENU CLOSE

Φονική η κακοκαιρία και στην Ελλάδα – Ολονύχτια ταλαιπωρία για δεκάδες οδηγούς

08.01.2017 08:48
Φονική η κακοκαιρία και στην Ελλάδα - Ολονύχτια ταλαιπωρία για δεκάδες οδηγούς  - Media

 

Συνεχίζεται το κύμα ψύχους στην Ευρώπη με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 20 και τον χιονιά να αποδεικνύεται φονικός και στην Ελλάδα.

Στην ορεινή Ναυπακτία, ένας 77χρονος έχασε τη ζωή του.

Πρόκειται για τον ηλικιωμένο άνδρα, που βγήκε από το σπίτι του το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή Πιτσιναίικα, με αποτέλεσμα να χάσει τον προσανατολισμό του εξαιτίας του χιονιού και να παραμείνει για περίπου 8 ώρες στο κρύο. 

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους. Τελικά, ο 77χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Τα αίτια του θανάτου του αποδίδονται σε υποθερμία.

Τραγωδία στην Κομοτηνή 

Στην Κομοτηνή, 78χρονη έχασε τη ζωή της όταν άναψε μαγκάλι για να ζεσταθεί. Η άτυχη γυναίκα αποκοιμήθηκε με αποτέλεσμα να εισπνεύσει τις αναθυμιάσεις και τελικά να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Πέθανε χειριστής εκχιονιστικού

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Καρπενήσι από την είδηση του ξαφνικού θανάτου 58χρονου χειριστή εκχιονιστικού την ώρα της εργασίας του. Ο άτυχος άνδρας ένιωσε πόνο στην πλάτη ενώ καθάριζε το οδικό δίκτυο. Επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο που του συνέστησε να σταματήσει αμέσως τη δουλειά του και ειδοποίησε ασθενοφόρο.

Επειδή η κατάστασή του χειροτέρευε τον μετέφεραν με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο. Τελικά δεν τα κατάφερε.

Κολλημένοι στην Εθνική

Για περίπου 10 ώρες παρέμειναν κολλημένοι στην Εθνική Οδό Κορίνθου- Πατρών δεκάδες οδηγοί, οι περισσότεροι από τους οποίους απομακρύνθηκαν από τα οχήματά τους χάρη στους πυροσβέστες.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, μεταξύ των κόμβων Αιγίου και Καλαβρύτων, αποκαταστάθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:07