search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:13
MENU CLOSE

Πέθανε χειριστής εκχιονιστικού την ώρα που «άνοιγε» το δρόμο

07.01.2017 12:51
Πέθανε χειριστής εκχιονιστικού την ώρα που «άνοιγε» το δρόμο - Media

 

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Καρπενήσι από την είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 58χρονου χειριστή εκχιονιστικού την ώρα της εργασίας του.

Ο 58χρονος άνδρας ξεκίνησε από το Καρπενήσι στις 7 το πρωί με το μηχάνημα του δήμου με προορισμό την Δομνίστα, επιχειρώντας τον καθαρισμό του οδικού δικτύου. Όπως αναφέρει το lamiastar, δύο ώρες αργότερα τηλεφώνησε στον αντιδήμαρχο Καρπενησίου του παραπονέθηκε για πόνο στην πλάτη.

Εκείνος του συνέστησε να σταματήσει τη δουλειά του και ειδοποίησε ασθενοφόρο. Ωστόσο, η κατάσταση του χειριστή χειροτέρευε και έτσι ανέλαβαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο. Στη διαδρομή συνάντησαν το ασθενοφόρο, όπου τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

Δυστυχώς, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρός, χωρίς πίεση και σφυγμό.Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50