search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:46
MENU CLOSE

Όταν ο Τσακαλώτος «βγήκε» με την Σκάρλετ Γιοχάνσον για κοκτέιλ

16.03.2017 15:41
Όταν ο Τσακαλώτος «βγήκε» με την Σκάρλετ Γιοχάνσον για κοκτέιλ  - Media
 
Μια έξοδο για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον… αποκάλυψε ότι θέλει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, δηλώνοντας θαυμαστής της διάσημης και σαγηνευτικής ηθοποιού. 
 
«Ο Μητσοτάκης είπε ότι θέλει πλεόνασμα 2% και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε στη ζωή…» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη που έλεγε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα.
 
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μάλιστα προέτρεψε τον «γαλάζιο» βουλευτή να εγγυηθεί ότι στην πρόσφατη συνάντηση Μητσοτάκη-Σόιμπλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε να μειωθούν τα πλεονασματα στο 2%.
 
Ο βουλευτής της ΝΔ ακούγοντας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να μιλά για τον… πόθο του για την ξανθιά καλλονή του κινηματογράφου σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει πάρει Όσκαρ αναξιοπιστίας ενώ στην αίθουσα «πετάχτηκε» μια φωνή που σημείωσε προς τον υπουργό Οικονομικών ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει χωρίσει και πλέον είναι ελεύθερη…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04