search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:43
MENU CLOSE

Γαλάτσι: Πιστολέρο πυροβόλησε 10χρονο μέσα στο σχολείο (Video)

19.09.2017 06:42
Γαλάτσι: Πιστολέρο πυροβόλησε 10χρονο μέσα στο σχολείο (Video) - Media

Συγκλονισμένοι είναι οι μαθητές και οι γονείς των παιδιών του 9ου σχολείου Γαλατσίου καθώς  ένα μικρό παιδί ενώ έπαιζε στο προαύλιο του σχολείου πυροβολήθηκε από αεροβόλο όπλο.

Το  περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου όταν ένα δεκάχρονο παιδί το οποίο έπαιζε με τους φίλους του, τραυματίστηκε στο χέρι όταν άγνωστος πυροβόλησε με αεροβόλο.

Το παιδί, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο μεταφέρθηκε από συγγενείς του στο πλησιέστερο νοσοκομείο ενώ η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι ο δράστης να πυροβόλησε εναντίον του 10χρονου γιατί τον ενοχλούσαν οι φωνές των παιδιών που έπαιζαν στο προαύλιο του σχολείου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 10χρονου περιέγραψε όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο Γαλάτσι. «Το παιδί γύρισε τρομαγμένο και φοβισμένο με αίματα στο χέρι. Μου είπε ότι τον έχουν πυροβολήσει. Είδα μια γρατζουνιά στο αριστερό του χέρι αλλα δεν το πήρα σοβαρά, φαινόταν μικρό… Η ακτινογραφία στο νοσοκομείο έδειξε ότι η βολίδα έχει μείνει μέσα. Την Πέμπτη θα κάνει επέμβαση. Ο ιατροδικαστής είπε ότι η βολίδα ήρθε από μπαλκόνι, από ψηλά δηλαδή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας του παιδιού.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06