search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:55
MENU CLOSE

Βίντεο – ντοκουμέντο δολοφονίας κρατούμενου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

31.03.2019 07:46
Αλλαγές στην διεύθυνση της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ» - Η νέα ταυτότητα (Photo) - Media

 

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, σκηνές που είναι γροθιά στο στομάχι μιας χώρας που θέλει να λέγεται πολιτισμένη. Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο φρίκης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού το οποίο δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία κρατουμένου, τον περασμένο Ιανουάριο.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φιλοξενείται στο «Βήμα της Κυριακής» και δείχνει την… ανενόχλητη καταδίωξη και τα αλλεπάλληλα μαχαιρώματα μεταξύ κρατουμένων στους διαδρόμους των φυλακών.

Ενα οπτικό υλικό που καταγράφει και αναδεικνύει τη διαρκή ανομία και το χάος στην κεντρική φυλακή της χώρας που επιχειρεί να αρνηθεί η κυβέρνηση. Σε μια κατάσταση που θυμίζει Κολομβία και Μεξικό. Και όλα αυτά όταν τους τελευταίους μήνες στον Κορυδαλλό έχουν σημειωθεί περίπου 10 αιματηρές συμπλοκές, 26 θάνατοι κρατουμένων από διάφορες αιτίες και δεκάδες τραυματισμοί.

Πηγή: tovima.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15