search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:15
MENU CLOSE

Αστυνομικοί περίμεναν φοιτητή κάτω από το σπίτι του – Τον συνέλαβαν άγρια χαράματα

12.11.2019 11:40
Περίεργη υπόθεση στο Θησείο – Συνελήφθησαν με βενζίνη, είπαν ότι θα επιτίθεντο σε αστυνομικούς με μολότοφ, λέει η ΕΛΑΣ - Media

 

Σκηνές από ταινία θυμίζουν τα όσα έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο Χαλάνδρι.

Αστυνομικοί περίμεναν τον φοιτητή του ΕΜΠ Γ.Π. κάτω από το σπίτι του και μόλις έφτασε τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα ενώ, όπως καταγγέλλεται, για πολλή ώρα δεν του επετράπη η επικοινωνία με τους οικείους του ή με δικηγόρο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι του από κλιμάκιο της ασφάλειας μαζί με εισαγγελέα, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί τίποτα το επιβαρυντικό.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ υποστηρίζει ότι ο 25χρονος “ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε σε ομάδα επιτιθέμενων ατόμων έξω από την πύλη του Πανεπιστημίου, που επιχειρούσαν να εισέλθουν εντός, ενώ χτυπούσε τους αστυνομικούς με ξύλινο καδρόνι”.

Στον νεαρό, που είναι μέλος της ΕΑΑΚ και της νΚΑ, οργάνωσης που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αποδόθηκαν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 22 Νοεμβρίου. 

Ο 25χρονος ξεκαθαρίζει ότι δεν συμμετείχε σε επεισόδια ενώ κατήγγειλε την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του ως μία προσπάθεια «να τρομοκρατηθεί το φοιτητικό κίνημα». Στα δικαστήρια βρέθηκαν δεκάδες φίλοι και συμφοιτητές του οι οποίοι με πανό και συνθήματα συμπαραστάθηκαν στον κατηγορούμενο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:14