search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:18
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Προσήχθη και καταθέτει 35χρονη – Θεωρείται η βασική ύποπτη

11.06.2020 06:13
Επίθεση με βιτριόλι: Προσήχθη και καταθέτει 35χρονη - Θεωρείται η βασική ύποπτη - Media

 

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή βασικής υπόπτου για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση κατάφερε να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την επίλυση της υπόθεσης.

Eπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας.

Πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν έχει ομολογήσει για την πράξη της. Το στοιχείο που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης.

Όπως, έλεγαν οι αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες, ο σχηματισμός δικογραφίας και η σύλληψη χρειάζονται ατράνταχτα στοιχεία, κάτι που δημιουργεί ελπίδες πως βρίσκονται κοντά στην λύση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ πάντως αναμένεται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για να καταθέσει ως ύποπτη.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 20η Μαΐου, η 34χρονη Ιωάννα έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό τη στιγμή που περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα. Αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους έδειξαν ότι το καυστικό υγρό ήταν βιτριόλι (θειικό οξύ).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:14