search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει με μπικίνι στα 53 της και κλέβει τις εντυπώσεις (Photos)

19.08.2020 15:03
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Είχα βγει ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook - Media

 

 

Μπορεί οι τάσεις της δεκαετίας του ’80 και του ’90 να κυριάρχησαν πιο πρόσφατα στα μαγιό, τα στυλ που φορούσαν τα  fashion icons της δεκαετίας του 1960 όμως κατέχουν μια ιδιαίτερα σημαντική θέση στην ιστορία της μόδας. Κι αυτό, όπως έχουμε ξαναπεί, χάρη στη διασκεδαστική τους στάση απέναντι στα λαμπερά χρώματα και τις τολμηρές σιλουέτες. Από αυτή τη δεκαετία είναι εμπνευσμένη και η τελευταία εμφάνιση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ στην καλοκαιρινή της εξόρμηση στην Μεσακτή.

Η ηθοποιός απόλαυσε το μπάνιο της στη διάσημη παραλία της Ικαρίας με ένα ψηλόμεσο μπικίνι στις αποχρώσεις του μπλε και του ροζ. Το μαγιό που επέλεξε ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και φυσικά δεν ήταν το μοναδικό που μπήκε στις καλοκαιρινές της αποσκευές.

Σε αυτές πρόσθεσε και ένα κόκκινο μπικίνι με το οποίο μας χάρισε μια γεμάτη αυτοπεποίθηση και σέξι πόζα στο Instagram. Η ίδια είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν πόσο καλά νιώθει με το γεγονός ότι μεγαλώνει και στα 53 της μοιάζει να είναι στην καλύτερή της φάση.

“Για τις γυναίκες, για μένα, ξεκινάει η μαγική τους ηλικία από τα 45 και μετά. Στα 60 τους θεωρώ ότι είναι η κορυφαία στιγμή μιας γυναίκας. Τα 50 που είμαι τώρα και τα 60” είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Mihail (@constantinamihail) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Mihail (@constantinamihail) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:12