search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:51
MENU CLOSE

Μυστήρια διάρρηξη στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη

23.08.2020 06:58
To «λουκέτο» στην Εισαγγελία Διαφθοράς οδηγεί σε παύση της Τουλουπάκη - Media

 

Το σπίτι της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη διέρρηξαν άγνωστοι. 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN,  πρόκειται για μια μυστήρια διάρρηξη αφού οι δράστες δεν απέσπασαν συσκευές ή κάποιο άλλο αντικείμενο αξίας, ωστόσο έκαναν άνω κάτω το γραφείο της. 

Η καθαρίστρια βρήκε την πόρτα παραβιασμένη

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στην περιοχή της Ακρόπολης, πήγαν πριν από λίγο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ αναμένονται στο σημείο και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της εισαγγελέως, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει γίνει διάρρηξη.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα. Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:51