search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:03
MENU CLOSE

Καιρός – Καλλιάνος: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα (Video)

23.12.2020 21:55
Καιρός – Καλλιάνος: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα (Video) - Media

 

Καλός θα είναι ο καιρός την Παραμονή των Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, με τα περισσότερα τμήματα της χώρας να έχουν ηλιοφάνεια, με μικρά διαστήματα συννεφιάς.

Στη Δυτική ηπειρωτική χώρα και τα Επτάνησα, οι νεφώσεις θα πυκνώνουν με μια πιθανότητα 25% να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, όπως αναφέρει ο μετεωορολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Τα ίδια φαινόμενα αναμένεται να σημειωθούν από το απόγευμα της ημέρας και στα δυτικά της Ηπείρου και της Στερεάς Ελλάδας.

Στην Αττική, θα σημειωθούν λίγες αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ίδιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, με το θερμόμετρο να δείχνει από 6 έως και 15 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τα Χριστούγεννα

Ήπιος θα είναι ο καιρός και την ημέρα των Χριστουγέννων, με λίγες αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πυκνότερες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ασθενείς τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα, στα Επτάνησα, ίσως και στα νότια τμήματα της Πελοποννήσου, στη δυτική Κρήτη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι και τα Δωδεκάνησα.

Ωστόσο, στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας, στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και στα βόρεια ηπειρωτικά, ο καιρός θα είναι καλός με λίγες αραιές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια και στους 16-18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα, ενώ οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες μέχρι 6 μποφόρ στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές της χώρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42