search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:50
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Νοσηλεύεται μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

03.02.2021 16:26
Πέτρος Φιλιππίδης: Νοσηλεύεται μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Media

 

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά από λιποθυμία στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για παρακολούθηση.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, το απόγευμα της Τετάρτης και αφού είχαν προηγηθεί πολλά τηλεφωνήματα για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάματος, ο ηθοποιός κατέρρευσε.

Η σύζυγός του αμέσως τον διακόμησε στο θεραπευτήριο, προκειμένου να νοσηλευτεί και να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ το επεισόδιο σημειώθηκε στο σπίτι του ζεύγους στο Ψυχικό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες, ο ηθοποιός, μέσω του δικηγόρου του, μέσω εξωδίκου κάλεσε τα ΜΜΕ να απέχουν από οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση αναφορά του ονόματος του, της εικόνας του και της φωνής του σε σχέση με περιστατικά που είναι δεκτικά προσβολής της προσωπικότητας του και επαγγελματικής διαδρομής του, πριν αυτά καταγγελθούν σε αρμόδιες αρχές, ώστε να του δοθεί νόμιμα το δικαίωμα να απαντήσει σε αυτές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:46