search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:56
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης αρχίζουν και πάλι οι εμβολιασμοί

16.02.2021 20:17
Κορωνοϊός: Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης αρχίζουν και πάλι οι εμβολιασμοί - Media

 

Αρχίζουν εκ νέου οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού, μετά την υποχρεωτική διακοπή τους λογω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που «χτύπησε» την Αττική και την υπόλοιπη χώρα.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, το πρόγραμμα εμβολιασμών της Τετάρτης θα αναπροσαρμοστεί, προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι ειδικές συνθήκες που προκαλεί η κακοκαιρία.

Έτσι, το εμβολιαστικό πρόγραμμα για την Αττική, θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι, ενώ τα ραντεβού των πολιτών που θα γίνονταν από τις 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι θα επαναπρογραμματιστούν.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της σφοδρότητας της κακοκαιρίας, την Τρίτη στάθηκε αδύνατο οι πολίτες του Λεκανοπεδίου να κάνουν το εμβόλιο κατά της COVID-19.

Όσον αφορά στα ραντεβού της Τρίτης που ακυρώθηκαν, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, είπε ότι οι πολίτες θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:56