search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Ντέμι Λοβάτο: Έπαθα τρία εγκεφαλικά και καρδιακή προσβολή από υπερβολική δόση

18.02.2021 18:03
Ντέμι Λοβάτο: Έπαθα τρία εγκεφαλικά και καρδιακή προσβολή από υπερβολική δόση - Media

 

Η Ντέμι Λοβάτο αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε το 2018, όταν έφτασε κοντά στον θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η 28χρονη Ντέμι Λοβάτο δήλωσε πως υπέστη τρία εγκεφαλικά και καρδιακή προσβολή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2018.

Η Λοβάτο εμφανίζεται στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil» και υποστηρίζει ότι οι γιατροί της έδιναν ακόμα «5 με 10 λεπτά ζωής» τονίζοντας ότι οι επιπτώσεις από την υπερβολική δόση που έλαβε τότε υφίστανται μέχρι σήμερα, έχοντας ακόμα εγκεφαλική βλάβη.

Η σταρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τον Ιούλιο του 2018, όταν τη βρήκαν αναίσθητη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες μετά από υπερβολική δόση οπιοειδών.

Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος που έκανε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της είναι για να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν πάρει το ίδιο «μονοπάτι» με εκείνη. Όπως έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter, το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:51