search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:56
MENU CLOSE

Άδωνις για Πολυτεχνείο: «Δεν υπήρχαν νεκροί μέσα, αλλά στους γύρω δρόμους» (Video)

17.11.2021 14:29
Adonis Georgiadis_new

Στην άποψη ότι δεν υπήρχαν νεκροί στον χώρο του Πολυτεχνείου κατά την εισβολή του στρατού την 17η Νοεμβρίου 1973 επέμεινε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων όταν ρωτήθηκε στον ΑΝΤ1 για το αν στο παρελθόν είχε διατυπώσει την άποψη ότι δεν υπήρχαν νεκροί στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, προχώρησε σε μια μικρή αναδίπλωση.

Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να γίνει η συγκεκριμένη ιστορική συζήτηση, παραπέμποντας παράλληλα στο σχετικό αφιέρωμα της εφημερίδας Η Καθημερινή.

«Δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο, αλλά σε δρόμους γύρω από αυτό», πρόσθεσε.

Λίγο νωρίτερα, την ημέρα τιμής και εορτασμού του Πολυτεχνείου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ακόμη μια επίθεση στην Αριστερά.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για υποκρισία της Αριστεράς, και συγκεκριμένα του ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 καθώς είχαν τοποθετηθεί αρνητικά για την εορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και τις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου επικαλούμενοι την πανδημία, ενώ «για τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο δεν έχουν πει τίποτα».

«Ελληνική Αριστερά, ψεύτες και υποκριτές», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση Τσίπρα μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Νέα κόντρα μεταξύ των υποψηφίων – Οι «παρεμβάσεις» από την Δεξιά και η στήριξη από τον Μπίστη

Κορωνοϊός: «Μένουν σπίτι» τα Χριστούγεννα οι ανεμβολίαστοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53