search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:30
MENU CLOSE

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης απευθύνεται σε άλλο λαό, άλλη χώρα, άλλη κοινωνία

22.11.2021 14:14
tsipras_mitsotakis

Αδυναμία να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας καταλόγισε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Όσοι παρακολούθησαν την ομιλία μάλλον θα αισθάνθηκαν ότι ο κ. Μητσοτάκης απευθύνεται σε ένα άλλο λαό, άλλη χώρα, άλλη κοινωνία. Μάλλον δεν έχει κατανοήσει όσα βιώνει σήμερα το μέσο ελληνικό νοικοκυριό» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής, κάνοντας λόγο για αμέριστε ευθύνες και προχειρότητα από την πλευρά της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ακρίβειας.

«Κάθε φορά τα μέτρα που ανακοινώνει κρατάνε τρεις ημέρες. Και δεν φτάνει η προχειρότητα αλλά έχετε και την κατασκευασμένη προπαγάνδα να σας αποθεώνει» ανέφερε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Προσπαθείτε να μας παρουσιάσετε μια πλασματική εικόνα».

Ο ίδιος σχολίασε ότι «δεν είναι ανάπτυξη αλλά ανάκαμψη» αυτό που καταγράφεται, σημειώνοντας ότι «ξέρετε να πορεύεστε με δημιουργική λογιστική και ψέματα» και κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για «ιδεοληπτική εμμονή σε αποτυχημένες συνταγές περί αυθόρμητης ρύθμισης της αγοράς».

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Fake news το ταξίδι Μητσοτάκη στο Μέτσοβο – Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη η Χρηστίδου (Photo)

Πλεύρης: «Πριν 5 χρόνια ξυπνούσα από τη διασωλήνωση – Κανένας δεν αξίζει να βρεθεί σε ΜΕΘ όταν υπάρχει εμβόλιο»

Προβληματισμός στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τα νέα μέτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:30