search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:48
MENU CLOSE

Παρουσιάστηκε ο εκλογικός συνδυασμός του Ν. Κακλαμάνη

28.09.2010 16:13
Παρουσιάστηκε ο εκλογικός συνδυασμός του Ν. Κακλαμάνη - Media

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα. Πόλη της Ζωής μας» παρουσίασε την Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Ηλίας Ψινάκης, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, που είναι και στέλεχος του ΛΑΟΣ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ακης Ζήκος και ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα. Πόλη της Ζωής μας» παρουσίασε την Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Ηλίας Ψινάκης, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, που είναι και στέλεχος του ΛΑΟΣ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ακης Ζήκος και ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς.
Για το Δημοτικό Συμβούλιο υποψήφια είναι 75 άτομα και για τις Δημοτικές Κοινότητες (Δημοτικά Διαμερίσματα) είναι 108, ενώ το 36% είναι γυναίκες και το 64% άνδρες. Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 44 χρόνια, με υποψηφίους ηλικίας από 19 έως 71 ετών.
Όπως τόνισε ο κ. Κακλαμάνης,  «προτεραιότητες του συνδυασμού του για την επόμενη τετραετία είναι η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, η ασφάλεια στην πόλη, το περιβάλλον, η οικονομική ανάπτυξη και ο πολιτισμός».
Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε από τους κατοίκους της Αθήνας την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό του, προκειμένου να συνεχίσει για δεύτερη τετραετία το έργο του για την αναμόρφωση της Αθήνας, μία προσπάθεια στην οποία θα τον βοηθήσουν όλοι όσοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, στο οποίο εκπροσωπούνται όλοι οι πολιτικοί χώροι, όπως είπε.
«Είμαστε εδώ για να δώσουμε χαμόγελο, ελπίδα και αισιοδοξία στους συμπολίτες μας, μέσα σε αυτό το γκρίζο τοπίο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που ζούμε κι εμείς, όπως και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα» τόνισε ο κ. Κακλαμάνης, προσθέτοντας: «Εμείς είμαστε αυτοί που θα κρατήσουμε την Αθήνα μας όρθια και θα ενισχύσουμε την κοινωνική της συνοχή σε ό,τι αφορά τους φτωχούς συμπολίτες μας στις δύσκολες οικονομικά ημέρες που έρχονται».
«Εμείς ήμασταν εκείνοι που μόνοι μας υπερασπιστήκαμε την ιστορία της πόλης μας, τις περιουσίες των συμπολιτών μας και το παρόν και το αύριο της πόλης μας τον Δεκέμβριο του 2008. Ξέρω ότι κάποιοι δεν μου το συγχώρησαν αυτό, αλλά το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, εάν χρειαστεί. Και το μήνυμα αυτό είναι τελείως ξεκάθαρο» επισήμανε.
Καταλήγοντας, ο κ. Κακλαμάνης συνέστησε στους υποψηφίους με τον συνδυασμό του να διεξάγουν προεκλογικό αγώνα με σοβαρότητα, χαμηλούς τόνους, αλληλεγγύη και αλληλοσεβασμό και «να ριχτούν στη μάχη για την Αθήνα που αγαπάμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:47