search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:26
MENU CLOSE

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ TOY «Π»:ΒΑΦΤΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

19.10.2010 13:03
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ TOY «Π»:ΒΑΦΤΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ - Media

Το «Ποντίκι», με βαθιά συναίσθηση των προβλημάτων του τόπου αλλά και της αποστολής του να τα καταδεικνύει, αναλαμβάνει μια εθνικής σημασίας πρωτοβουλία για τις πολιτικές εξελίξεις. Λόγω και των άρρηκτων, ιστορικών πλέον, δεσμών μας με την οικογένεια Μητσοτάκη, ζητάμε τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό μας για την εύρεση του καταλληλότερου ονόματος του νέου κόμματος της Ντόρας,το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι… θα ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό!!

Το «Ποντίκι», με βαθιά συναίσθηση των προβλημάτων του τόπου αλλά και της αποστολής του να τα καταδεικνύει, αναλαμβάνει μια εθνικής σημασίας πρωτοβουλία για τις πολιτικές εξελίξεις.

Λόγω και των άρρηκτων, ιστορικών πλέον, δεσμών μας με την οικογένεια Μητσοτάκη, θεωρούμε θεμελιώδη μας υποχρέωση να συμβάλλουμε ενεργά στην προσπάθεια της Ντόρας να καταλήξει στο όνομα του νέου της κόμματος, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι… θα ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό!!

Κατόπιν αυτών των διευκρινίσεων, ζητάμε τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό μας για την εύρεση του καταλληλότερου ονόματος που θα σηματοδοτήσει τη φυσιογνωμία του νέου κόμματος.

Μπορείτε να υποβάλλετε τις προτάσεις σας στο πεδίο των σχολίων, για να τεθούν σε κοινή θέα, πριν κριθούν από τη συντακτική επιτροπή του «Π».

Ο τυχερός που θα καταθέσει την πιο εμπνευσμένη πρόταση θα κερδίσει (εντελώς συμπτωματικά) ένα διήμερο ταξίδι στα Χανιά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γράψετε το πραγματικό σας e-mail (το οποίο δεν θα φαίνεται) στο σχετικό πεδίο των σχολίων, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τον νικητή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:25