search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:46
MENU CLOSE

Κατρούγκαλος: Θα επαναπροσλάβουμε όλους τους διαθέσιμους και απολυμένους του Δημοσίου

07.03.2015 09:20
Γ. Κατρούγκαλος: Ο Μητσοτάκης στον ΟΗΕ δεν είπε λέξη για την Κύπρο - Media

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος δεσμεύτηκε για την επαναφορά 3.900 διαθέσιμων και απολυμένων.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξήγησε ότι όλες οι προσλήψεις στο Δημόσιο, οι οποίες τώρα έχουν «παγώσει» με δικό του έγγραφο, θα δρομολογηθούν, κατόπιν ελέγχου και προγραμματισμού.

Όπως εξήγησε, προσλήψεις θα γίνουν κυρίως στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και των ελεγκτικών μηχανισμών.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος στη συνέντευξή του, δεσμεύτηκε για την επαναφορά όλων των διαθέσιμων και απολυμένων, οι οποίοι υπολογίζονται στους 3.900, ενώ προανήγγειλε την κατάργηση των μέτρων της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας χαρακτηρίζοντάς τα ως «προθάλαμο για απόλυση».

Σχολιάζοντας το μέτρο για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής με τη βοήθεια των πολιτών,  ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σημείωσε πως, η καλωδίωση δεν γίνεται για την προστασία του κράτους, αλλά για την προστασία του ανθρώπου και εξήγησε πως με το συγκεκριμένο μέτρο καλύπτεται το πρόβλημα της διαφθοράς στους ελέγχους.

Τέλος, επιβεβαίωσε τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση για τα βουλευτικά αυτοκίνητα κάνοντας λόγο για ένα λογικό μέτρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:45