search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:00
MENU CLOSE

Bloomberg: Οι πιστωτές απορρίπτουν την ελληνική λίστα μεταρρυθμίσεων

09.03.2015 10:38
Bloomberg: Το ράλι των μετοχών μόλις αρχίζει - Reuters: Ενισχύθηκε το επενδυτικό κλίμα - Media

«Η προσωρινή συμφωνία Ελλάδας – ΕΕ έχει αρχίσει να καταρρέει» εκτιμά το Bloomberg σε άρθρο του, το οποίο αποκαλύπτει πως οι «εταίροι» έχουν απορρίψει την ελληνική λίστα μεταρρυθμίσεων.

«Η προσωρινή συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές, για να αποτραπεί η χρεοκοπία έχει αρχίσει να καταρρέει» εκτιμά σε άρθρο του, το πρακτορείο Bloomberg, «καθώς Ευρωπαίοι αξιωματούχοι λένε πως οι νεότερες ελληνικές προτάσεις ήταν κατώτερες των αναμενομένων που υπήρξαν πριν δύο βδομάδες ενώ η ελληνική κυβέρνηση μιλά ήδη για ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, αν οι προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις απορριφθούν».

«Η λίστα των μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης που εστάλη στους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης την περασμένη Παρασκευή, συμπεριλαμβανομένης της ιδέας πρόσληψης μη επαγγελματιών φοροεισπραχτόρων, είναι μακριά από το να χαρακτηριστεί «ολοκληρωμένη» και γι αυτό η βοήθεια δεν θα μπορέσει να εκταμιευτεί αυτόν τον μήνα, δήλωσε ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ την Κυριακή» αναφέρει το δημοσίευμα και συμπληρώνει «Ο Γερμανός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Στέφεν Κάμπετερ δήλωσε πως δεν πρόκειται να υπάρξει πρόοδος για το ζήτημα της Ελλάδας την Δευτέρα».

«Δεν φτάνει να ανταλλάσεις επιστολές με μη δεσμευτικές δηλώσεις» τόνισε ο ίδιος σε γερμανικό ραδιόφωνο και ξεκαθάρισε πως αυτό που χρειάζεται είναι «σκληρή δουλειά και σκληρές διαπραγματεύσεις».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10