18/10/2019 09:46:48

Αρνείται τα βουλευτικά προνόμια για αυτοκίνητο και αστυνομικό ο Γιώργος Δημαράς

Αρνείται τα βουλευτικά προνόμια για αυτοκίνητο και αστυνομικό ο Γιώργος Δημαράς - Media

 

Με αφορμή τη διαδικασία κλήρωσης για τη διανομή αυτοκινήτων στους νεοκλεγέντες βουλευτές που θα διεξαχθεί στις 10.3.2015 στο κοινοβούλιο, ο εκλεγμένος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και μέλος των Οικολόγων Πράσινων, Γιώργος Δημαράς, δήλωσε ότι έχει παραιτηθεί του δικαιώματος αυτού από την πρώτη μέρα, όπως επίσης και από το δικαίωμα για αστυνομικό. Υπενθυμίζουμε ότι η αρχή έγινε ήδη από τον πρώτο εκλεγμένο ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλη Τρεμόπουλο, ο οποίος είχε αρνηθεί αυτά τα προνόμια, με την εκλογή του το 2009.

Ο Γιώργος Δημαράς δήλωσε σχετικά, στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς οι Βουλευτές της Οικολογίας και της Αριστεράς πρέπει να αποδείξουμε με έργα ότι δεν είμαστε ίδιοι σαν τους άλλους που έχουν μετατρέψει την πολιτική σε προσοδοφόρο επάγγελμα. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να πούμε όλοι όχι σε μια σειρά προνόμια όπως το δικαίωμα σε αστυνομικό φύλαξης και για αυτοκίνητο. Ακόμα περισσότερο θα πρέπει εμείς οι Βουλευτές της Αριστεράς και της Οικολογίας να θέσουμε το ζήτημα για μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.