search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη…

13.03.2015 04:00
Τραγωδία στην Τσεχία: Σύγκρουση τραίνων με νεκρούς και τραυματίες - Media

Το λάθος που χάθηκε στην μετάφραση «ανόητα αφελής» ή «ξαφνικά αφελής», εντέλει μάλλον έχει μικρή σημασία μπροστά στις απανωτές σφαλιάρες που τρώμε στο Eurogroup… από τον «εμμονικό» Σόιμπλε!!!

Το λάθος που χάθηκε στην μετάφραση «ανόητα αφελής» ή «ξαφνικά αφελής», εντέλει μάλλον έχει μικρή σημασία μπροστά στις απανωτές σφαλιάρες που τρώμε στο Eurogroup… από τον «εμμονικό» Σόιμπλε!!!

Ο Γερμανός μιλά για μονομερείς αποφάσεις, από την μεριά μας ακόμη και για τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση στο θέμα της ανθρωπιστικής κρίσης, κουνώντας μας μάλιστα το δάχτυλο, μες στα μούτρα!!!

Δεχόμαστε βάρβαρη επίθεση χωρίς έλεος… η οποία από ότι φαίνεται αναμένεται να κλιμακωθεί ακόμη περισσότερο μετά και τα ψελλίσματα της ελληνικής κυβέρνησης για απαιτήσεις στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, αλλά και για τη νομική συμπαράσταση του Νίκου Παρασκευόπουλου στα θύματα του Διστόμου!!!

Τόσο πολύ έχουν τσαντιστεί που αν ήταν δυνατόν μπουρλότο θα έβαζαν να κάψουν ολόκληρη την ελληνική Κυβέρνηση μετά το «θράσος» της να ζητά τα αυτονόητα!!! Το μόνο θετικό είναι ότι  ο Τσίπρας προς το παρόν τουλάχιστον  δεν μασάει. Προβάλει σθεναρή αντίσταση και δείχνει να μην υποκύπτει στους εκβιασμούς και τις υποδείξεις των δανειστών.

Και γιατί όχι.

Ο λογαριασμός άλλωστε  στην υπόθεση αυτή βγαίνει υπέρ μας από ηθική και οικονομική άποψη… με βάση την έκθεση του ΓΛΚ 311 δισ. ευρώ,  είναι το ποσό που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα για τις πολεμικές αποζημιώσεις ενώ 11 δισ. είναι τα οφειλόμενα από το κατοχικό δάνειο. Με αυτά τα λεφτά η  Ελλάδα βγαίνει από τα αδιέξοδα της μνημονιακής πολιτικής.

Αυτό όπως καλά καταλαβαίνουμε η Γερμανία δεν θα το δεχτεί με καμία Παναγία… Είναι πανέτοιμη όπως δηλώνει να περάσει στην ολοκληρωτική προσπάθεια εξόντωσης της Ελλάδας ασκώντας όλη της την δύναμη προς αυτή την κατεύθυνση… Εμείς όμως δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε…Έτσι κι αλλιώς μας τα’ έχουν πάρει όλα… Τα μόνα πράγματα που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέρθουμε στην μάχη αυτή είναι έναν «αδιάτρητο» νομικό φάκελο, ελληνική  συνοχή, και επιμονή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:53