search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:02
MENU CLOSE

Ο Γ. Βαρουφάκης χάνει την «πρωτιά» από τον Βρετανό ΥΠΟΙΚ

19.03.2015 11:30
Χαμός στη Βρετανία: Ο ΥΠΟΙΚ του Brexit αναλαμβάνει διευθυντής σε εφημερίδα! - Media

Η πρωτοκαθεδρία του Γιάνη Βαρουφάκη για το στυλ του απειλείται από έναν άλλο υπουργό Οικονομικών. Το Βρετανό Τζόρτζ Όσμπορν που φαίνεται να έστρεψε πάνω του το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης, όχι για το αντικείμενο του, αλλά για την φανερή αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση με την πάροδο των χρόνων.

Η πρωτοκαθεδρία του Γιάνη Βαρουφάκη απειλείται από έναν άλλο υπουργό Οικονομικών. Το Βρετανό Τζόρτζ Όσμπορν που φαίνεται να έστρεψε πάνω του το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης, όχι για το αντικείμενο του, αλλά για την φανερή αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Εμφανώς αδυνατισμένος, με νέο μοντέρνο κούρεμα, νέο στυλ ντυσίματος με μοντέρνα κοστούμια, κερδίζει το ενδιαφέρον των γυναικών, αλλά και τη ζήλια των ανδρών.

Χθες, ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών βγήκε από την Ντάουνινγκ Στριτ κρατώντας το «κόκκινο βαλιτσάκι»που περιείχε, όπως κάθε χρόνο τον προϋπολογισμό της Μεγάλης Βρετανίας. Είθισται, ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών να ποζάρει χαμογελαστός με προτεταμένο το χέρι με το οποίο κρατά τον κόκκινο χαρτοφύλακα. Και ξαφνικά σαν οι γυναίκες να μαγεύτηκαν άρχισαν τα σχόλια στο διαδίκτυο για το 43χρονο «γόη» υπουργό Οικονομικών, ενώ από την άλλη πλευρά ακολούθησαν τα πικρόχολα σχόλια των ανδρών.

Υπήρξαν σχόλια γυναικών που υποστήριξαν ότι με το νέο του κούρεμα ο Τζορτζ Οσμπορν είναι ίδιος με τον Αντόνιο Μπαντέρας, ενώ οι άνδρες σχολίασαν το βαρύ μέικ απ του υπουργού, το κοντό παντελόνι αν και το επιβάλλει η μόδα, και τα τρία κουμπιά του σακακιού. Μάλιστα κάποιοι ανέφεραν πως ο υπουργός δεν περιόρισε τις περικοπές στον προϋπολογισμό, αλλά τις επέκτεινε και στην εμφάνισή του ενώ κάποιοι άλλοι χαρακτήρισαν το κοστούμι του Τζορτζ Οσμπορν φτηνιάρικο γράφοντας χαρακτηριστικά «ίσως τα ακριβά κοστούμια ήταν όλα στο καθαριστήριο».

Συγκρίνοντας πάντως τις φωτογραφίες του Βρετανού υπουργού πλέον όλοι μιλούν για έναν στυλάτο 40αρη, ενώ το 2010 έκαναν λόγο για έναν παχουλό μεσήλικα. Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η «μεταμόρφωση».

2010

2011

2012

2013

2014

2015

Το σίγουρο είναι ότι έχει καταβάλλει τεράστια προσπάθεια, με σκληρή γυμναστική και όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Τζορτζ Οσμπορν έβαλε για τα καλά την άσκηση στη ζωή του, κάνοντας τζόκινγκ κάθε μέρα, ενώ ακολουθεί και την περίφημη δίαιτα 5:2 η οποία θέλει αυτόν που την υιοθετεί δύο ημέρες την εβδομάδα να καταναλώνει έως 600 θερμίδες και τις υπόλοιπες πέντε να τρώει κανονικά. Οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτή τη μεταμόρφωση είναι η Τία Ρότζερς, παραγωγός του BBC και ο πολιτικός συντάκτης Νικ Ρόμπινσον στον οποίο ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών έχει αναθέσει τη διαχείριση της εικόνας του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54