search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:28
MENU CLOSE

O Nick Cave έγραψε βιβλίο πάνω σε σακούλες για τη ναυτία (Video)

23.03.2015 12:50
O Nick Cave έγραψε βιβλίο πάνω σε σακούλες για τη ναυτία (Video)  - Media

Ο διάσημος μουσικός είχε τόση έμπνευση που κατά τη διάρκεια της περιοδείας του με τους «The Seeds» έγραψε ένα βιβλίο πάνω σε σακούλες για την ναυτία. 

Ο διάσημος μουσικός είχε τόση έμπνευση που κατά τη διάρκεια της περιοδείας του με τους «The Seeds» στην Βόρεια Αμερική το 2014 έγραψε ένα ολόκληρο βιβλίο πάνω σε σακούλες για την ναυτία, με τον τίτλο «The Sick Bag Song» ενώ το περιεχόμενό του εμπλέκει ποίηση, στίχους, αναμνήσεις και δημοσιεύματα από εφημερίδες.

Το «The Sick Bag Song» θα κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή αλλά και ως e-book στα μέσα του Απρίλη ενώ θα υπάρξουν 220 συλλεκτικά αντίτυπα που θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο μαζί με ένα λευκό δίσκο βινυλίο του Nick Cave και … μία πραγματική σακούλα για τη ναυτία που χρησιμοποιούσε ο διάσημος μουσικός και συγγραφέας για να καταγράψει τις σκέψεις του κατά τη διάρκεια των αεροπορικών ταξιδιών του συγκροτήματος. 

Δείτε το τρέιλερ του βιβλίου:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:27