search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:44
MENU CLOSE

Μητέρα Β.Γιακουμάκη: « Αν κάποιοι αποδειχθούν ένοχοι ξέρουμε τι θα κάνουμε ως οικογένεια»

23.03.2015 13:54
Μητέρα Β.Γιακουμάκη: « Αν κάποιοι αποδειχθούν ένοχοι ξέρουμε τι θα κάνουμε ως οικογένεια» - Media

Μετά τη συγκινητική επιστολή με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαραστάση του στην σκοτεινή υπόθεση αυτοκτονίας του Βαγγέλη η μητέρα του Μαρία Γιακουμάκη αποστέλλει μήνυμα με πολλούς αποδέκτες

Μετά τη συγκινητική επιστολή με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαραστάση του στην “σκοτεινή” υπόθεση αυτοκτονίας του Βαγγέλη η μητέρα του Μαρία Γιακουμάκη αποστέλλει μήνυμα με πολλούς αποδέκτες

«Αν κάποιοι ευθύνονται, ξέρω τι πρέπει να κάνω ως μάνα. Αν κριθούν ένοχοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ως οικογένεια. Με τον νόμο και ειρηνικό τρόπο. Επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να την πληρώσουν αθώοι».

Η Μαρία Γιακουμάκη συντετριμμένη από τον θάνατο του γιού τους με αυτόν τον τρόπο ανέφερε ότι είναι σίγουρη πως αν ο γιος της επιθυμούσε να «ενοχοποιήσει» κάποιον ή κάποιους, θα το έκανε «πριν φύγει».

Δήλωσε για ακόμα μία φορά  υπερήφανη για τη στάση σιωπής «που κράτησε ο Βαγγέλης, η οποία του έδωσε μεγάλη αξιοπρέπεια με όλα αυτά που έγιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή».

 «Όταν όμως θα έχω νέα, να είστε σίγουρος ότι θα μιλήσω, γιατί το χρωστάω στη μνήμη του Βαγγέλη μου», λέει η Μ. Γιακουμάκη.

Οι γονείς και τα αδέρφια του Β. Γιακουμάκη τηρούν στάση σιωπής, για να τον πενθήσουν και να τον τιμήσουν ταυτόχρονα, καθώς, όπως λένε όσοι τον γνώριζαν στο Σελλί Ρεθύμνου, ο Βαγγέλης «δεν είχε πολλά λόγια».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15