search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:17
MENU CLOSE

Ουρές στο ΑΤΜ φρέσκου γάλακτος στα Πατήσια (Photos)

01.04.2015 06:03
Ουρές στο ΑΤΜ φρέσκου γάλακτος στα Πατήσια (Photos) - Media

Ουρές σχηματίζουν οι καταναλωτές για φρέσκο γάλα κατευθείαν από το ΑΤΜ, στα Πατήσια. Εκεί ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Βοιωτίας ΠΙΕΣγάλα εδώ και λίγες μέρες έχει βάλει το μηχάνημα γάλακτος.

Ουρές σχηματίζουν οι καταναλωτές για φρέσκο γάλα κατευθείαν από το ΑΤΜ, στα Πατήσια. Εκεί ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Βοιωτίας ΠΙΕΣγάλα εδώ και λίγες μέρες έχει βάλει το μηχάνημα γάλακτος.

Ο πρώτος Αυτόματος Πωλητής γάλακτος στην Αθήνα βρίσκεται επί της οδού Πατησίων και Τροίας στην Κυψέλη και η τιμή του 1 ευρώ/λίτρο ή 0,90 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα.

Με την αγορά προπληρωμένης κάρτας απολαμβάνει κανείς έκπτωση και προμηθεύεται το 1 λίτρο έναντι 0,90 ευρώ. Δίπλα στον αυτόματο πωλητή, μπορεί κανείς να αγοράσει πλαστικό μπουκάλι ή να φέρει το δικό του. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιλογής συσκευασίας, δηλαδή γυάλινο ή πλαστικό μπουκάλι, όπου θα αποθηκευτεί το πλήρες (3,7% λιπαρά) ή ελαφρύ (1,7% λιπαρά) γάλα.

Όπως γράφει και η Καθημερινή τα ΑΤΜ γάλακτος ξεκίνησαν από τη Λάρισα, επεκτάθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τώρα ήρθαν και στην Αθήνα, ωστόσο επειδή το λογότυπο και το όνομα είναι παρεμφερές με της αντίστοιχης επιχείρησης που ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, έχει ξεσπάσει επιχειρηματικός πόλεμος.

Υπενθυμίζεται πως τα ΑΤΜ γάλακτος τα ξεκίνησε η εταιρεία ΘΕΣγάλα-Πιες από τη Λάρισα και στη συνέχεια επεκτάθηκαν στη Θεσσαλονίκη όπου η εταιρεία διαθέτει 13 μηχανήματα και σχεδιάζει την τοποθέτηση άλλων δύο. Στην Αθήνα τα «έφερε» η εταιρεία ΠΙΕΣγάλα, η επωνυμία της οποίας προκάλεσε την αντίδραση της ΘΕΣγάλα-Πιες.

Σημειώνεται ότι ο «ΘΕΣγάλα Πιες» με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ΑΤΜ γάλακτος που λειτουργεί από την περασμένη Τρίτη στην Αθήνα, προαναγγέλλοντας την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του συγκεκριμένου καταστήματος, το οποίο κατηγορεί ότι επιχειρεί να οικειοποιηθεί τη δική του επιτυχία και να παραπλανήσει το καταναλωτικό κοινό χρησιμοποιώντας παρεμφερή σύμβολα, στοιχεία και χρώματα.
«Η χρήση ίδιων στοιχείων ή παρεμφερών συμβόλων και χρωμάτων έχει ως στόχο να παραπλανήσει το καταναλωτικό κοινό και να οικειοποιηθεί την επιτυχία, την αναγνωρισιμότητα, τη δυναμική και τη φήμη του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα – ΠΙΕΣ πανελλαδικά» τονίζεται στηνανακοίνωση. Η «ΘΕΣγάλα-Πιες», διαθέτει περίπου 13-14 τόνους γάλακτος ημερησίως μέσω των 13 μηχανημάτων της Θεσσαλονίκης και άλλους 6-7 τόνους, επίσης ημερησίως, μέσω των 15 στη Λάρισα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:17