search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Ντάισελμπλουμ: Μένει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι τη συμφωνία

02.04.2015 14:55
Ντάισελμπλουμ: Μένει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι τη συμφωνία - Media

Την άποψη ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι τη συμφωνία Ελλάδας – δανειστών, διατύπωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο επικεφαλής του Eurogroup Γιερούν Ντάισελμπλουμ.

Την άποψη ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι τη συμφωνία Ελλάδας – δανειστών, διατύπωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο επικεφαλής του Eurogroup Γιερούν Ντάισελμπλουμ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Χάγη, ανάφερε ότι η κατάσταση «βελτιώνεται συνεχώς καθώς καταφτάνουν συνεχώς και νέες προτάσεις, περισσότερο κοστολογημένες. Σε κάποιους τομείς, σίγουρα θα επιτευχθεί συμφωνία», ανέφερε.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι «πρέπει να επιτευχθεί ένα καλό πακέτο το οποίο να μπορεί να εφαρμοστεί τους επόμενους τέσσερεις μήνες. Ο χρόνος περνάει, γι’ αυτό ελπίζω να επιτευχθεί σύντομα συμφωνία ώστε να τη συζητήσουμε στο Eurogroup».

Τέλος, κατά την άποψή του, δεν αναμένεται νέο Eurogroup αυτή την εβδομάδα: «Έχω την άποψη ότι ακόμα χρειάζεται χρόνος. Ελπίζω να γίνει σκληρή δουλειά και σε αυτή την περίπτωση, το πράγμα μπορεί να πάει πιο γρήγορα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:36