search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 21:59
MENU CLOSE

Πιτσιρικάς σε Ρονάλντο: «Σε έχω και εγώ χεσ@@@» (Video)

04.04.2015 16:15
Υπουργός αθλητισμού Ιταλίας για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Παραβίασε το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό» - Media

Έξαλλος έγινε ένας πιτσιρικάς και φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν ο ποδοσφαιριστής πέρασε με το αυτοκίνητό του και δεν σταμάτησε για αυτόγραφο.

 

Έξαλλος έγινε ένας πιτσιρικάς και φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν ο ποδοσφαιριστής πέρασε με το αυτοκίνητό του και δεν σταμάτησε για αυτόγραφο.

Ο μικρός υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης και θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της “Βασίλισσας” για να πάρει ένα αυτόγραφο από τον Πορτογάλο.

Καθισμένος στους ώμους τις μητέρας του για να έχει “θέα” προς το είδωλο του, παρέα με άλλους οπαδούς της Ρεάλ που είχαν συγκεντρωθεί για τον ίδιο λόγο, ο μικρός περίμενε τη μεγάλη στιγμή, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ αφού ο Ρονάλντο δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα, και πέρασε γρήγορα με το αυτοκίνητό του, δίχως να σταματήσει.

Ο πιτσιρικάς έγινε έξω φρενών από τη συμπεριφορά του Ρονάλντο και του φώναξε “σε έχω και εγώ… χεσμένο”, δείχνοντας την απογοήτευσή του και ξεσπώντας ταυτόχρονα σε κλάματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 21:56