search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:50
MENU CLOSE

Β. Σταμάτη: Δύο πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ θέλουν να μας εξοντώσουν

07.04.2015 08:26
Β. Σταμάτη: Δύο πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ θέλουν να μας εξοντώσουν - Media

Στην πολύωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη, η Β. Σταμάτη φέρεται να έκανε αναφορά σε δύο πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ που «επιβουλεύονται» το μέλλον του συζύγου της και της ίδιας.

 

Στους λόγους που την ώθησαν να αποδράσει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών αναφέρθηκε στην πολύωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη, η καταδικασμένη σε δωδεκαετή κάθειρξη για τις παράνομες αμοιβές του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Η Β. Σταμάτη, η οποία κατόπιν δικού της αιτήματος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, παρουσία του συνηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση, φέρεται να αναφέρθηκε εκτενώς στους λόγους που την ανάγκασαν να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο, μετά την απόρριψη της πέμπτης αίτησης αποφυλάκισής της και δευτερευόντως στην υπόθεση για τις αποκαλούμενες «μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου, η Β. Σταμάτη φέρεται να έκανε αναφορά σε δύο πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ που «επιβουλεύονται» το μέλλον του συζύγου της και της ίδιας. Οι αναφορές της κ. Σταμάτη στα δύο αυτά πρόσωπα δεν τα συνδέουν με την υπόθεση των εξοπλιστικών και φαίνεται να περιορίστηκαν στις, κατά την κατηγορουμένη, «προσπάθειές τους να εξοντώσουν» το ζεύγος Τσοχατζόπουλου. Μάλιστα, η σύζυγος του πρώην υπουργού φέρεται να εξέφρασε την άποψή της πως η απόρριψη της αίτησης για αποφυλάκιση σχετίζεται με την επιθυμία αυτών των δύο πολιτικών.

Οι ισχυρισμοί της κ. Σταμάτη για τους δύο πολιτικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33