search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:31
MENU CLOSE

Ανάπτυξη και ανεξάρτητη στρατηγική η μόνη λύση…

24.04.2015 03:00
Ανάπτυξη και ανεξάρτητη στρατηγική η μόνη λύση… - Media

Η Γερμανία περιορίζει όλες τις πρακτικές επιλογές της Ελλάδας… Πρέπει λέει, να προσαρμοστούμε εν λευκώ στις απαιτήσεις των δανειστών και από το βαθμό της προσαρμογής αυτής θα κρίνουν, αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή όχι.

 

Η Γερμανία περιορίζει όλες τις πρακτικές επιλογές της Ελλάδας… Πρέπει λέει, να προσαρμοστούμε εν λευκώ στις απαιτήσεις των δανειστών και από το βαθμό της προσαρμογής αυτής θα κρίνουν, αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή όχι. Και για να  το επιβάλλουν στέλνουν το εξής μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση… ή αυτά που λέμε εμείς ή αλλιώς το χάος!!!

Εν τω μεταξύ με τις πολιτικές τους εδώ και χρόνια έχουν «στεγνώσει» την αγορά και τις τσέπες των ελληνικών μικρομεσαίων νοικοκυριών. Ούτε αγοράζει κανείς, ούτε πουλάει… οι περισσότερες επιχειρήσεις προσπαθούν να παραμείνουν ζωντανές ενώ άλλες κρύβονται πίσω από την κατάσταση κι αρπάζουν την ευκαιρία για να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναμονή δημιουργεί ζημιά στην πιάτσα και δυστυχώς η επανεκκίνηση της φαντάζει δύσκολη ακόμη!

Και σαν να μη φθάνει μόνο αυτό έχεις και τους εταίρους να σου λένε ότι τους εκνευρίζουμε κιόλας (βλ. Σουλτς)… γιατί δεν ακολουθούμε πειθήνια τις εντολές τους… οι οποίες μας εξαθλίωσαν τα προηγούμενα χρόνια όσο δεν πάει… με τους λανθασμένους σχεδιασμούς τους η ανεργία και οι αυτοκτονίες χτύπησαν «κόκκινο» την ώρα που η ανάπτυξη πέταγε μακριά…

Ευτυχώς που οι Έλληνες παραμένουν ακόμη ψύχραιμοι και επιμένουν στην διαπραγμάτευση, η οποία μεν διεξάγεται από μειονεκτική θέση αλλά έχει μοναδικό σκοπό την ανοικοδόμηση της χώρας, με μια ανεξάρτητη στρατηγική, βασισμένη στην ανάπτυξη και στη δύναμη του λαού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:31