search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Δικαιώθηκε η «10η Εντολή» για την υπόθεση της Σαντορίνης-Κανονικά θα μεταδοθεί το επεισόδιο (Video)

06.05.2015 07:48
Δικαιώθηκε η «10η Εντολή» για την υπόθεση της Σαντορίνης-Κανονικά θα μεταδοθεί το επεισόδιο (Video) - Media

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Πάνο Κοκκινόπουλο, η σειρά «10η Εντολή» δικαιώθηκε για την υπόθεση της Σαντορίνης και το επεισόδιο θα μεταδοθεί κανονικά.

 

Συγκεκριμένα, η υπόθεση που προκάλεσε τη διαμάχη ήταν εκείνη του 2008 με τη δολοφονία 24χρονης δασκάλας, από τον ίδιο της τον σύζυγο, ο οποίος στη συνέχεια περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους του νησιού.

Οι συγγενείς του θύματος, είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα με το που έμαθαν την ύπαρξη επεισοδίου που παραπέμπει στην υπόθεση του δικού τους ανθρώπου, ζητώντας να απαγορευτεί η προβολή του επεισοδίου.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, πάντως αποκάλυψε πως το δικαστήριο δικαίωσε τους συντελεστές της σειράς: «…μας είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα, οι συγγενείς της κοπέλας από τη Σαντορίνη, και βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου που μας διακιώνει απόλυτα. Η απόφαση λέει ότι αυτό που κάνουμε είναι ένα έργο τέχνης, ότι ο δημιουργός έχει το δικαίωμα να παίρνει μια ιστορία που είναι διάσημη και να την παραλάσει όπως θέλει αυτός και νομίζω ότι είναι πολύ καλό ως δεδικασμένο», είπε ο σκηνοθέτης.

 

Πηγή: zappit.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:28