28/01/2020 09:22:53

Χιου Τζάκμαν: «Μέσα σε 18 μήνες είχα τέσσερις φορές καρκίνο» (Photos)

Χιου Τζάκμαν: «Μέσα σε 18 μήνες είχα τέσσερις φορές καρκίνο» (Photos) - Media

 

Σε συνέντευξη του στο «Who Magazine» ο Χιου Τζάκμαν μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει. Μέσα σε 18 μήνες είχε τέσσερις φορές καρκίνο του δέρματος ενώ δεν αποκλείεται να ξαναέχει στο μέλλον. Κάθε τρεις μήνες μάλιστα, υποβάλλεται σε εξετάσεις και θα το κάνει για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο Αυστραλιανός ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για αυτό το θέμα γιατί θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γύρω από την πρόληψη.

 Το 2013 ανακάλυψε πρώτη φορά ότι έχει καρκίνωμα στη μύτη. Ήταν «τυχερός» στο ότι Η make up artist με τον οποίο συνεργαζόταν στην ταινία «X-Men: Days of future» του επεσήμανε ότι κάτι δεν πάει καλά με την μύτη του αφού παρατήρησε μια κηλίδα αίμα.

Ο γιατρός του στη συνέχεια , όταν πλέον άρχισε να υποβάλλεται σε θεραπείες, προσπάθησε να τον ηρεμήσει με τα εξής λόγια «αν αυτός είναι ο μοναδικός σταυρός που πρέπει να κουβαλήσεις στη ζωή σου, τότε να είσαι χαρούμενος».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.