search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Χιου Τζάκμαν: «Μέσα σε 18 μήνες είχα τέσσερις φορές καρκίνο» (Photos)

07.05.2015 10:33
Χιου Τζάκμαν: «Μέσα σε 18 μήνες είχα τέσσερις φορές καρκίνο» (Photos) - Media

Σε συνέντευξη του στο «Who Magazine» ο Χιου Τζάκμαν μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει. 

 

Σε συνέντευξη του στο «Who Magazine» ο Χιου Τζάκμαν μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει. Μέσα σε 18 μήνες είχε τέσσερις φορές καρκίνο του δέρματος ενώ δεν αποκλείεται να ξαναέχει στο μέλλον. Κάθε τρεις μήνες μάλιστα, υποβάλλεται σε εξετάσεις και θα το κάνει για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο Αυστραλιανός ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για αυτό το θέμα γιατί θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γύρω από την πρόληψη.

 Το 2013 ανακάλυψε πρώτη φορά ότι έχει καρκίνωμα στη μύτη. Ήταν «τυχερός» στο ότι Η make up artist με τον οποίο συνεργαζόταν στην ταινία «X-Men: Days of future» του επεσήμανε ότι κάτι δεν πάει καλά με την μύτη του αφού παρατήρησε μια κηλίδα αίμα.

Ο γιατρός του στη συνέχεια , όταν πλέον άρχισε να υποβάλλεται σε θεραπείες, προσπάθησε να τον ηρεμήσει με τα εξής λόγια «αν αυτός είναι ο μοναδικός σταυρός που πρέπει να κουβαλήσεις στη ζωή σου, τότε να είσαι χαρούμενος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:55