search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:33
MENU CLOSE

Απειλούν να θανατώσουν τα σκυλιά του Τζόνι Ντεπ!

14.05.2015 07:10
Απειλούν να θανατώσουν τα σκυλιά του Τζόνι Ντεπ! - Media

Δυο μέρες προθεσμία έδωσε η κυβέρνηση της Αυστραλίας στον Τζόνι Ντεπ προκειμένου να στείλει πίσω στην Αμερική τα σκυλιά του αλλιώς θα θανατωθούν.

 

Δυο μέρες προθεσμία έδωσε η κυβέρνηση της Αυστραλίας στον Τζόνι Ντεπ προκειμένου να στείλει πίσω στην Αμερική τα σκυλιά του αλλιώς θα θανατωθούν.

Ο Ντεπ μετέφερε τα δύο τεριέ του στην Αυστραλία όπου βρίσκεται για γυρίσματα, με το ιδιωτικό του τζετ, χωρίς να τα δηλώσει στις αρχές.  Ωστόσο σύμφωνα με τους πολύ αυστηρούς κανόνες της χώρας, τα ζώα τα οποία μπαίνουν στην Αυστραλία πρέπει οπωσδήποτε να δηλώνονται και να ελέγχονται ιατρικά.

«Ο κ. Ντεπ πρέπει να γυρίσει τα σκυλιά του στην Καλιφόρνια ειδάλλως θα πρέπει να τους κάνουμε ευθανασία. Έχει μπροστά του 50 ώρες», ανέφερε ο υπουργός Γεωργίας της χώρας Μπάρναμπι Τζόις.

H ανακοίνωση του Υπουργού της Αυστραλίας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media ενώ οι απανταχού ζωόφιλοι δηλώνουν τη συμπαράσταση τους στον Ντεπ.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας της σειράς Πειρατές της Καραϊβικής. Ο Ντεπ μένει σε ένα σπίτι που έχει νοικιάσει ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές πληροφορήθηκαν για τα σκυλιά από κάποιο γείτονα.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:31