search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Ανακοίνωση των ΕΛΠΕ για το θάνατο των δύο άτυχων εργαζομένων

20.05.2015 07:37
Ανακοίνωση των ΕΛΠΕ για το θάνατο των δύο άτυχων εργαζομένων - Media

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εκφράζει βαθιά οδύνη για την απώλεια της ζωής του εργαζομένου του, Χαράλαμπου Δευτεραίου καθώς και του εργαζομένου σε εργολαβική εταιρεία, Ramadan Delilaj, μετά τον τραυματισμό τους στο δυστύχημα

 

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εκφράζει βαθιά οδύνη για την απώλεια της ζωής του εργαζομένου του, Χαράλαμπου Δευτεραίου καθώς και του εργαζομένου σε εργολαβική εταιρεία, Ramadan Delilaj, μετά τον τραυματισμό τους στο δυστύχημα της 08.05.2015 στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και δηλώνει ότι θα στηρίξει, με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτει, τις οικογένειές τους και, κυρίως, διασφαλίζοντας το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους.

Παράλληλα, προωθείται άμεσα στις αρμόδιες Υπηρεσίες το Πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης του συμβάντος ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54