search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:30
MENU CLOSE

Κι επίσημα «πράσινος» ο Μικαέλ Εσιέν

03.06.2015 05:07
Κι επίσημα «πράσινος» ο Μικαέλ Εσιέν - Media

Παίκτης του Παναθηναϊκού και τυπικά ο Μικαέλ Εσιέν!

 

Παίκτης του Παναθηναϊκού και τυπικά ο Μικαέλ Εσιέν! Λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Τρίτης, ο Γκανέζος μέσος έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο, που θα ‘χει χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος -όπως και κατά την άφιξή του στην Ελλάδα τη Δευτέρα- ο άλλοτε άσος των Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν ολοκλήρωσε την μεταγραφή στο τριφύλλι κι αφού ξεκαθάρισε πως είναι «νικητής» και στοχεύει μόνο στην κατάκτηση τροπαίων, μίλησε για το πώς τον… κέρδισε ο Λεωνίδας Βόκολος και δεσμεύτηκε να ανταποδώσει στον κόσμο για την «πρωτόγνωρη και απίστευτη υποδοχή» που του επιφύλαξε χθες.

Ο Εσιέν θα περάσει την Τρίτη μια… βόλτα από το Κορωπί για να γνωρίσει συμπαίκτες και προπονητικό τιμ, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει (μέχρι να έρθει ξανά) απ’ την χώρα μας. Έτσι, δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στη Λεωφόρο.

 

Οι δηλώσεις του λίγο μετά τις υπογραφές

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσω τη νέα μου πορεία στον Παναθηναϊκό. Είμαι ένας απ’ αυτούς, μέλος του Παναθηναϊκού, θα δώσω εμπειρία και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτόν.

Αποτελεί για μένα μια πρόκληση. Είμαι νικητής και ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω κι άλλα τρόπαια και να κάνω ό,τι μπορώ για τη νέα μου ομάδα.

Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Όταν είδα τους οπαδούς, ήταν μεγάλη η χαρά μου, που ήρθαν για μένα στο αεροδρόμιο. Ήταν απίστευτο, θέλω να τους ευχαριστήσω κι εγώ θα κάνω το παν για να τους το ανταποδώσω».

Ο κ. Βόκολος ήρθε στο Μιλάνο, συζητήσαμε, μου έδειξε σεβασμό κάτι που εκτίμησα δεόντως και κάπως έτσι με έπεισε για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακόμα συγκεκριμένη γνώση της ομάδας, τους παίκτες κτλπ. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους και φυσικά με οποιονδήποτε αποτελεί μέλος της ομάδας».

Για το πώς βιώνει τις πρώτες του ώρες στην ομάδα: «Η πρώτη εντύπωση απ’ τον κόσμο ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο. Ό,τι έχω δει στην Αθήνα μου άρεσε μέχρι στιγμής και δεν βλέπω την ώρα για να βρεθώ δίπλα στην ομάδα και να δώσω τα πάντα…».

 

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:29