search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:44
MENU CLOSE

Ηχηρό μήνυμα Ιερώνυμου με… πολλούς αποδέκτες: Δεν κάνουμε ό,τι μας πει ο Βελόπουλος και όποιος πολιτικός

26.04.2024 11:27
IERVNYMOS NEW

Μήνυμα με… πολλούς αποδέκτες και «χείρα βοηθείας» στην κυβέρνηση, προκειμένου να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις σε ναούς με αφορμή το γάμο ομοφύλων, από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος επισκέπτεται με τον πρωθυπουργό δομές της Αρχιεπισκοπής.

Από το Δήλεσι, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε μεταξύ άλλων ότι η Εκκλησία έχει τις σταθερές της τονίζοντας ότι «ακούμε το ευαγγέλιο, τον λόγο του Θεού. Δεν κάνουμε ό,τι μας πει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός».

Και συνέχισε: «Σεβόμαστε τις απόψεις μας και κάνουμε αυτό που λέει ο Θεός. Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο. Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία. Πολλά πράγματα μας χωρίζουν. Κάνουμε αυτά που λέει το Ευαγγέλιο. Είναι η ώρα να σκεφτούμε σοβαρά. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, ο χρόνος θα δείξει. Κινούμαστε με αυτά που λέει το Ευαγγέλιο».

Διαβάστε επίσης

Μιλένα Αποστολάκη για Τέμπη: Η συγκάλυψη συνεχίζεται- Η κυβέρνηση βάζει με διάταξη κι άλλο εμπόδιο στην ευρωπαϊκή εισσαγελία

Κομισιόν: Ξανά στο πλάνο ο Μητσοτάκης για τη θέση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σύμφωνα με τον Economist

Και για πρωθυπουργός και για μπύρες – Ο ελιγμός Κασσελάκη για τον Παπανώτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:44